kezdőlap
kezdőlap
kezdőlap
Rólam
Rólam
Rólam
Blog
Blog
Blog
Mesekönyvek
Mesekönyvek
Mesekönyvek
Tevékenységek
Tevékenységek
Tevékenységek
Ti küldtétek
kapcsolat
kapcsolat
kapcsolat
Ti küldtétek
Levelek, rajzok Tőletek!
Minden rajzot és levelet köszönök, amit Tőletek kapok, gyerekek!
Hogy miből merítek erőt még páromon és fiamon kívül?
 
A legőszintébb szavakból és rajzokból, a legőszintébb emberektől.
 
Ebből mutatok most ízelítőt, válogatás nélkül, úgy ahogyan Ők írták:
 
"Szia Péter bacsi! A meduás versed tetszik nekem a lgjoban, mind közül és nagyon jó! Szeretettel Luca!"(7 éves, medúzát, sügért *a fenti kép jobb alsó sarka*, rajzolt nekem)
 
"Jól szórakoztam Péter bácsi! Tamás"(kardszárnyú delfint kaptam)
 
"Péter bácsí Nagyon tecett a Verses könyv legjobban a bohochal és mindegyik Ngyonszép"(Gy. Edit 6 éves, kardszárnyú delfin, medúza)
 
"T. Niki vagyok!!!!!!!!!!!! Nagyon tetszik a Medúzás verse Köszönöm, hogy meghallgatott viszlát!!!"(7 éves, egy medúza rajz zsírkrétával)
 
 "Szia Péter bácsi! P. Krisztina vagyok. Nagyon tetszettek a könyveid. Írok a medúzáról."(Itt leírja a versemet a medúzáról) (7 éves, medúza, jégmadár, pelikán, koala, fecskefarkú lepke rajz)
 
"Kedves Péter bácsi! Nagyon szeretem a verseit, de leginkább a denevérest a többi is szép.. Szerinted melyik a legszebb? Én imádom a verseskönyvet. És az állatokat. Te szereted az állatokat? Szerintem igen, mert csináltál velük két csodaszép verseskönyvet. Én denevért rajzoltam remélem szépnek/találod és kiteszed a falra. Azt hiszem, hogy tetszeni fog. De én nem tudom. Sok-sok szeretettel P. Zoltán"( 8 éves, denevér rajz)
 
"Szia! Te is szereted az állatokat? Mert én imádom, és ha egy légy van a lakásban akkor, nem lecsapjuk, hanem kiengedjük. Köszönjük, hogy ilyen sok szép dolgot rajzoltál nekünk! És megpróbálom lerajzolni az egész könyvet! E. Miklós"(7 éves, sügér, szarvasbogár, gepárd, kobra)
 
"Kedves Péter bácsi!
 
  -Újra én írok neked Zakeus. Van egy jó ötletem.
 
  -Mi lenne, ha a Kedvenceid verseskönyve 4.ben dinok lennének. Mert ezek az állatok engem nagyon lenyűgöztek. Bár tudom, hogy már rég kihaltak. K. Zakeus Már előre köszönöm!"(7 éves, tőle rengeteg rajzot kaptam már)
 
 
"Szia! Képzeld el a Te könyvedből 10 rajzot lerajzoltam, és még az elsősősből pedig 15-öt. Nagyon jó mind a két könyv. A tesómnak a második tetszett. Nekem pedig mind a kettő. P. Csaba"(7éves, sirály, jávorszarvas, sivatagi róka, bohóchal, kobra, medúza, szarvasbogár)
 
"Sz. László, Kedves Péter! Jók a rajzaid!"(6 éves, tőle delfin, sas, mókus)
 
"B. Márton 2.C. Üzenet:Nagyon jó a könyv és tetszik."(csuka rajz)
 
 "S. Krisztián. Kedves Péter bácsi, nagyon nagyon tetszenek a versek."(6 éves, medúza)
 
"Kedves Böde Péter!! Én nekem például a kobra, a csuka, a bohóchal, a kígyó, a krokodil tetszett nekem a legjobban! És a Verseskönyvből minden vers tetszett, de a legjobban az ororszlánnak a verse tetszik nekem, de a bohóchalnak a verse tetszett nekem és még talán a keselyűnek a verses a legjobban!!! Sopron, 2007.III.14. Írta: F. Atti."(7 éves, csikóhal és medúza)
 
"Kedves Péter Bácsi Niki vagyok!!!! Másolok egy verset a Medúzáról!! (itt leírta a versemet, majd egy nagy piros szivecskével zárta a levelét)"(7 éves)
 
"Kedves Péter/bácsi! Nagyon jók a versek, a rajzok. Nagyon sokan rajzolnak belőle. Nekem az oroszlán tetszett a legjobban. De (min(deggy)de) mindeggyik jó volt. Sok szeretettel k. Judit"(6 éves, lepke, oroszlán)
 
"Kedves Péter bácsi!!! Nagyon tetszett a könyv. Nagyon szép! Lesz még 3 is? Tetszett a rajzom? Mert nekem nagyon! Szépek a: rajzok, versek! Márt 10-szer elolvastam! Nagyon tetszik! A legjobban a: keselyű meg a kobra! De még jobban a: Bölény tetszik! Sok szeretettel: Réka!"(8 éves, jégmadár, pelikán, fecske, jávorszarvas, kobra, hiúz, pók rajzok)
 
"Kedves Péter bácsi! Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy lesz-e folytatás? Mert a hármas szám a szerencse számom. Nagyon szépen rajzolsz! Nekem a jégmadár, pelikán, fóka pillangó tetszik a legjobban!"(Robitól, 9 éves, vakond, medúza)
 
"Szia, Péter bácsi! Hogy vagy, és szép élénk szinekkel rajzolsz a kedvenc állatom a Koala és a Vidra meg a Panda. Az első könyvbnől pedig a Vakond és a Medve a Hangya meg a Lajhár. G. Dániel"(7 éves, csuka, hangya, vakond rajzokat kaptam)
 
"Kedves Péter bácsi! Nagyon tetszett a kis könyve. Nagyon szeretek rajzolni. És nagyon szeretem az állatokat. Ha akarod elmesélem a kedvenceimet..A zsiráf, delfin, gyík, denevér, róka, farkas, orrszarvú, tigris, ló, kolibri, cápa, sas, pók, darázs, kígyó, krokodil, oroszlán az elsőből. De a második kötet már anyira tetszett, hogy nem tudok mit/mondani! De még akkor/is a skorpió tetszett a leg-leg jobban!! Sok-sok szeretettel K. Zakeus"(tőle már írtam fenntebb)
 
 
Sokan voltak még akiktől csupán rajzokat kaptam. Sokan közülük még csupán ovisok. A fotókon szerepelnek a munkáik, ajándékaik.
 
Ezúton szeretném megköszönni neki azt a rengeteg levelet és rajzot amit kaptam tőlük. Bele gondolva, hogy talán életük első levelét írták nekem. Jaj...
 
Mélyen őrzöm őket és nagyon vigyázok rájuk. 
 
Szerintem nem kell leírnom külön, hogy milyen fantasztikus érzés ilyen visszajelzéseket kapni. Ők mindent leírtak ami lényeges. Zárom is soraimat.
 
Szép estét kívánok mindenkinek!
 
Üdv, Petya!
© Copyright 2011 Böde Péter