kezdőlap
kezdőlap
kezdőlap
Rólam
Rólam
Rólam
Blog
Blog
Blog
Mesekönyvek
Mesekönyvek
Mesekönyvek
Tevékenységek
Ti küldtétek
Ti küldtétek
Ti küldtétek
kapcsolat
kapcsolat
kapcsolat
Tevékenységek
Visszajelzések a rováskurzusról
Megosztok pár levelet, amit visszajelzésként kaptam a rováskurzusomról a résztvevőktől.

Szeretnék megosztani pár levelet, amit visszajelzésként kaptam a rováskurzusomról a résztvevőktől. NAGYON KÖSZÖNÖM NEKIK!!! És igen, még idén meg lehet hívni engem bárhova a Kárpát-medencébe kurzust tartani, nagyon egyszerűen. Köszönöm, ha elolvassátok!

„Kedves Peti!
Már másnap reggel szerettem volna írni, annyira "fölpörgetett" a kurzus, mint egy virág, amikor friss vizet kap - szinte újjá éledtem! Még ki se nyitottam a szemem, elkezdtem rímekben "gondolkodni". Pörgettem a szavakat - a rovásokat és jelentésüket. Szinte mindenre emlékeztem. De nemcsak ez! Szerintem az a szimbólum, amit a keresztnév alapján lerajzoltam, valamit kikódolt bennem. Valahogy máshogy látom az életet - vagy inkább más szemmel nézem. Nehéz megfogalmazni! DE NAGYON HÁLÁS VAGYOK NEKED ÉRTE!
Gurabi Erika

Szia Péter!
Kellemes, családias környezetben és hangulatban éreztem magam a kurzus alatt. Izgalmasan, játékosan nyitogattad egy számomra felfedezetlen terület kapuját. Tartalmas ismereteket, inspirációt kaptam. Szívesen ajánlom másoknak is egy ilyenen való részvételt.
Köszönettel, Kéki

Kedves Péter,
Gizus nevében is szeretném megköszönöm még egyszer a csodálatos vasárnap délutánt...
Hihetetlen volt az az energia és az a töltés, amit akkor ott kaptam... (alig tudtam elaludni - 11 órakor még olvastam, álmos sem voltam na és keltem időben, kb fél négykor már felébredtem és már nem is tudtam visszaaludni, de a hétfői nap akadályait minden nehézség nélkül vettem, a töltés estig tartott)
A többiek is hasonló dolgokról számoltak be.
Köszönjük azt a rengeteg plusz információt amit a rováson kívül átadtál nekünk, ezzel is emelve a nemzeti hovatartozásunk tudatát, a plusz infókat a betűk energetikájával kapcsolatban...
Ja és arról nem is beszélve, hogy teljes fertőzést kaptam... "Gyártom" az összerovásokat... Legalább is próbálkozom vele...
Amit nálad tanultunk, úgy ahogy tanultuk, az iskolában kellene oktatni mindenkinek, hogy helyre rázza az embereket!
Köszönjük az élményt és a lehetőséget...
Öleléssel: Gizus és Cecília

© Copyright 2011 Böde Péter