kezdőlap
kezdőlap
kezdőlap
Rólam
Blog
Blog
Blog
Mesekönyvek
Mesekönyvek
Mesekönyvek
Tevékenységek
Tevékenységek
Tevékenységek
Ti küldtétek
Ti küldtétek
Ti küldtétek
kapcsolat
kapcsolat
kapcsolat
Rólam
Köszöntöm Kedves Látogató!
A nevem Böde Péter. Gyermekeknek szóló könyveimet és színezőimet ceruzával és festékkel illusztrálom, magam írom. Kiadványaimat 2003 óta készítem és forgalmazom szerzői kiadásban, könyvkiadó nélkül.
„Mutass szebbet a Természet színeinél!
Mutass érdekesebbet kalandjainál!
Tanítsuk meg gyermekeinknek látni a Csodát!”


Annak idején gyermekemnek olyan mesekönyvet kerestem, amelyben az állatok barátságosak, ugyanakkor valósághűek. A mesék értéket közvetítenek és erényekről szólnak, mégis érthetőek a gyermekek számára. Ekkor határoztam el, hogy magam írok és rajzolok könyvet. 
 
Vándor Meseíróként több mint 200 magyar településen jártam. Az óvodák, iskolák, könyvtárak szívesen fogadnak, hiszen közös célunk, hogy a gyermekek megismerjék és megszeressék a Természetet. Rendszeresen tartok az intézményekben író-olvasó találkozókat. Interaktív foglalkozásaimon játékos formában tanulhatnak az állat- és növényvilágról a résztvevők. A magyar nyelv szépségébe és sokszínűségébe; az olvasás és alkotás örömébe engedek betekintést a fiatalok számára. Az ismeretterjesztő bemutatóban könyveimen keresztül a könyvkészítés rejtelmeibe is bevezetem a gyermekeket, akik a személyes találkozó után kedvet kapnak az olvasáshoz és az alkotáshoz.
 
Megtisztelő számomra, hogy mesekönyveimet több iskola jutalomkönyvként adja, és felvette a kötelező olvasmányok sorába. Az óvodák többféle foglalkozáson használják. Verseimmel találós kérdéses játékot játszhatnak. Ceruzával készített, kontúros rajzaim könnyen másolhatóak. Üvegmatricát is készíthetnek az ügyes kezűek. Kiadványaimat 12 éves korig ajánlom a gyermekeknek.

Évente 25 000 fiatallal találkozok az előadásaimon.
2000 levelet, rajzot kaptam óvodásoktól, kisiskolásoktól, szülőktől, pedagógusoktól. Számomra ez a legfelemelőbb visszajelzés!
 
Óvodákban, iskolákban és könyvtárakban heti szinten tartok foglalkozásokat a korosztálynak megfelelően délelőtt vagy délután. A találkozók után néhány napig, személyesen forgalmazom kiadványaimat az intézmény vezetőjének jóváhagyásával. Így semmilyen kötelezettség nem terheli az intézményeket és a pedagógusokat. 

Az Ön vagy gyermeke iskolájába, óvodájába, könyvtárába is szívesen ellátogatok.

Keressen meg e-mailen vagy telefonon!

Üdvözlettel, Böde Péter - Vándor Meseíró
© Copyright 2011 Böde Péter