kezdőlap
kezdőlap
kezdőlap
Rólam
Blog
Blog
Blog
Mesekönyvek
Mesekönyvek
Mesekönyvek
Tevékenységek
Tevékenységek
Tevékenységek
Ti küldtétek
Ti küldtétek
Ti küldtétek
kapcsolat
kapcsolat
kapcsolat
Rólam
Felvidéki iskolákban
Visszajelzések az előadás után
Több mint 30 településen jártam az ősszel a Felvidéken.
Nádszegen is nagy sikerrel tartottam előadást. Mi sem bizonyítja jobban, mint az iskola honlapján a fotók mellett a visszajelzések is.

http://www.alapiskola.sk/index.php/foldal/624-2015-12-10-04-48-26

Alább, bemásolom az oldalon talált rólam szóló részeket.


Böde Péter vándor meseíró látogatása

" Mutass szebbet a Természetnél!

Mutass érdekesebbet kalandjainál!

Tanítsuk meg gyermekeinket látni a Csodát!

 

December  9-én láttuk vendégül  óvodánkban és iskolánk harmadik osztályában  Böde Péter Vándor Meseírót , többek közt azzal a céllal,  hogy a gyermekek megismerjék és megszeressék a Természetet, és emellett az iskolások betekintést nyerjenek  a  magyar nyelv szépségébe és sokszínűségébe is.  Meseírónk  alkotásra, gondolkodásra, olvasásra ösztönözte a résztvevőket. Beszélt korunk veszélyeiről, az igazi értékekről, a hasznos és tartalmas időtöltésről.

Bőröndjében  elhozta verses köteteit, meséit, színezőit. A  színező  könyvekben  vidám, könnyen másolható  ceruzával  készített  rajzok voltak. A rajzolás szeretetét, az alkotás örömét ő is gyermekkorában fedezte fel, megmutatta első képregényét is.

Tartalmasan  és vidáman telt el az idő . A harmadikosok nagyon élvezték az előadást, aktívak és ügyesek voltak. Reméljük, hogy Böde Péter szavaira, gondolataira mindannyian szívesen gondolnak vissza.

Az előadás szervezésében közreműködött a FEMIT Polgári Társulás. Köszönjük.

Mgr. Kántor Mónika

A harmadikosok élménybeszámolói:

A csütörtöki olvasás órára ellátogatott hozzánk Böde Péter vándor meseíró. Bemutatkozása után azt mondta, hogy tévénézés helyett inkább olvassunk. Elmesélte, hogy sok helyen járt és BMW-vel utazott: B- busszal, M- metróval és W- villamossal. Bemutatta a könyveit, amit ő írt és rajzolt. Nagyon vicces volt. Mindenkinek nagyon tetszett.

Molnár Lenke

 

Ma tartott előadást Böde Péter vándor meseíró. Sok dolgot mesélt nekünk. Elhozta a saját könyveit, amit maga írt és rajzolt. Három fiút kihívott olvasni. Botondot, Leót és engem. Amikor elolvastuk a mesét, kaptunk érte könyvjelzőt. Amikor elment, mindenki kapott könyvjelzőt a tanító nénitől. Nagyon jó volt.

Juhos Gergő

Peti bácsi ellátogatott hozzánk a szerdai olvasás órára. Előadást tartott. Az előadása közben vicces dolgokat is csinált. Elhozta a harmadik képregényét az ötből. Péter bácsi annyi évesen mint mi elkezdett képregényeket írni és rajzolni. Elmagyarázta, hogyan kell szebben elkészíteni a rajzokat úgy, hogy fehér színnel át kell színezni. Azt is mondta, hogy BMW-vel utazik, de nem szeret autózni, és nincs jogosítványa. Később elmondta, hogy busszal, metróval, vonattal és villamossal utazik, mert ezt jelenti a BMW. Mutatott kifestőt, könyvet, verset, amit ő írt és rajzolt . De még azt is hogy meglehet venni őket.Pl. Kifestős naptár, Barátom egy farkas stb.

Győri Jázmin

© Copyright 2011 Böde Péter